Identiteit - ontmoeting - groeien

het verhaal

1 oktober 2021 koos, toen nog ongelovige, Thomas Lijten voor Jezus, op 17 april liet Thomas zich dopen in Mozaïek0318 en begon het nieuwe leven met Jezus.
Niet alleen zijn leven werd nieuw maar alles wat hij deed veranderde door nieuwe inzichten. Thomas is al sinds zijn 17e eigenaar van ZAZU Gelato Bar, een ijssalon in Veenendaal. Door alle media aandacht van toen en de bekendheid die daar bij kwam kijken werd zijn bedrijf zijn identiteit. Altijd maar bezig om nieuwe dingen te verzinnen, om waardering te krijgen om wat hij deed. Zijn werk stond op nummer 1 in zijn leven, waardoor relaties stuk liepen, hij alleen maar werkte en zijn bedrijf ook echt zijn leven werd. Toen Thomas Jezus leerde kennen vond hij zijn identiteit in Christus, geen waardering om de dingen die hij allemaal deed maar om wie hij is! 

De manier waarop hij ondernemende en naar de dingen in het leven keek veranderde door zijn wedergeboorte. Het gaat niet om de winst, maar om de aanwinst! Wat is mijn aanwinst als bedrijf vroeg Thomas zich af. Uit gebed werd duidelijk wat hij moest gaan doen. Muren doorbreken, een ruimte creëren voor Gods Koninkrijk, een plek maken voor echte verhalen die niet gehoord worden, een plek waar je kan gaan bouwen aan je identiteit, waar je gezien wordt, je gaven en talenten worden ontdekt, waar je kan groeien door te proberen, een plek voor talent, de plek waar je gewoon mag zijn, elkaar leert kennen, nieuwe mensen ontmoet, een plek waar je mag komen zoals je bent, een plek van creativiteit en Gods aanwezigheid. Een plek van aanwinst midden in het centrum van Veenendaal waar je gewoon even kan zijn. De plek kreeg een naam en een stichting werd opgericht. Stichting I.SCREAM!

Het Bestuur

Het bestuur van stichting i.scream bestaat uit drie mensen met elk een bijzonder verhaal en hebben een grote passie voor Jezus.
Robbert Mak
Voorzitter
Hanneke Moed
Secretaris
Chris van de haar
Penningmeester

MISIE | VISIE | DOEL

Missie

I.SCREAM staat voor ontmoeting. Een pure ontmoeting tussen mensen en Jezus, waarin ruimte is voor kwetsbaarheid, eerlijkheid, diepgang, herkenbaarheid en een verlangen om verhalen te delen. Ons doel is om op basis van vrijheid ontmoeting en uitwisseling van verhalen plaats te laten vinden tussen mensen met diverse (niet)kerkelijke achtergronden door middel van de events en activiteiten die we organiseren. Om daardoor met de bezoekers die komen het evangelie te delen.  We willen bouwen aan een community waar we investeren als stichting in discipelschap van onze bezoekers. Visie

We geloven dat het organiseren van events en activiteiten een unieke kans biedt om mensen met diverse achtergronden te ontmoeten en te verbinden. Door middel van activiteiten en events met invloeden van theater, creativiteit, dans en muziek, willen we een ruimte creëren waarin mensen zich vrij voelen om hun verhalen te delen en naar elkaar te luisteren. Hierdoor ontstaat er een pure ontmoeting tussen mensen, waarin ruimte is voor eerlijkheid, diepgang, kwetsbaarheid, herkenbaarheid en een verlangen om te delen.

Doelstelling

I.SCREAM heeft als doel om mensen te inspireren en te motiveren om een leven te leiden dat gebaseerd is op de waarden van het evangelie. We willen bezoekers laten zien hoe de liefde van Christus ons kan verenigen en hoe we samen kunnen bouwen aan Zijn Koninkrijk.BINNENKORT BIJ I.SCREAM

Komende events en activiteiten

20 Mar20:00 uur - 22:30 uur

Worship Wednesday

Worship Wednesday

Breek je week met God tijdens de worship avond!

03 Apr20:00 uur - 22:30 uur

Laat je dopen!

Laat je dopen!

Stap in een nieuw leven met Jezus Christus. Elke eerste woensdag van de maand doopfeest!

03 Apr20:00 uur - 22:30 uur

Worship Wednesday

Worship Wednesday

Breek je week met God tijdens de worship avond!

(Visited 924 times, 8 visits today)
Close Search Window