I.SCREAM
FOR THE KING

Op 26 april veranderd het Thoomesplein in Veenendaal tot een plein van Hoop, Geloof & Liefde. Waar we een ander geluid laten horen dan in de rest van de stad klinkt, om een plein te creëren waar Koning Jezus centraal staat, en er échte verhalen worden gedeeld van échte mensen.

Het programma

Met het programma willen we op een laagdrempelige manier het Koninkrijk van God zichtbaar maken op aarde. Het thema van de avond is RESTORE, want we geloven dat er herstel door Jezus plaats vindt. Koningsnacht herstellen we naar een nacht voor Koning Jezus. Door christelijke artiesten uit te nodigen met ieder een eigen verhaal proberen we zo ook niet christelijke bezoekers te inspireren. 

Programma:

18:45 – DJ Explorator 
19:30 – Rosanne Krijgsman & band
20:30 –  Openingsshow met dansers van Wings en Spokenword artist Remco de Zwart
20:50 – Gospelkoor G-roots & Dwight Dissels
22:20 – Chesron
22:50 – Roberto Rosso 

Het programma eindigt om 23:30 uur.

Onze doelen

Ons hoofddoel is om een evenement te creëren waar Jezus Christus centraal staat, toegankelijk voor iedereen, zodat wie Jezus nog niet kent zich welkom voelt om Hem te leren kennen.

Een veilige plek

We willen een ander geluid laten horen dan het geluid dat er in de rest van de stad (en het land) klinkt. We willen een veilige plek creëren waar jongeren uit kunnen gaan op Koningsnacht, maar dan voor de échte Koning, Jezus Christus.

Alpha Stand

Bezoekers krijgen de mogelijkheid om vragen te stellen over het christelijk geloof en over wie Jezus is. We verlangen er naar een plek te creëren waar alle bezoekers zich welkom voelen en geïnspireerd worden.

Evangelisatie

Er gaat een groot team van evangelisten de straat op om mensen het evangelie uit te leggen en uit te nodigen om een feest te vieren voor de échte Koning.

Gratis event

We willen zo veel mogelijk mensen kunnen bereiken op dit evenement. Het complete evenement is daarom vrij toegankelijk voor de bezoekers. De kosten worden gedragen door het lichaam van Christus, de kerk.

Meld je aan als vrijwilliger!

Wil je mee helpen bouwen aan dit evenement door te helpen bij één van onze functies? Meld je dan aan via de onderstaande link. We zullen per mail contact met je opnemen. 

Bidden jullie mee?

We vragen jullie als kerken van Veenendaal (en daarbuiten) om mee te bidden voor een krachtige beweging van God door dit evenement heen, zodat veel mensen zich zullen bekeren, hun leven aan Jezus Christus zullen geven en zo thuis zullen komen bij het Vaderhart van God. Bid ook alsjeblieft voor bescherming voor alle medewerkers en het hele evenement.

Bouw jij financieel mee aan dit event?

In vertrouwen zijn we uitgestapt om dit evenement te organiseren omdat het tijd is dat de Ware Koning Jezus centraal staat op Koningsnacht. Wij geloven dat onze God een God is van voorziening. Dat bewijst Hij keer op keer.  

Samen met de giften van lokale kerken en jouw persoonlijke gift, maken we een statement, Jezus is de ware Koning! Bouw jij mee aan het Koninkrijk van God?

Stichting I.SCREAM
Tuinstraat 100
3901RB Veenendaal
Kvk: 91390354
RSN: 865640531

(Visited 1,749 times, 58 visits today)

Comments are closed.

Close Search Window